fbpx
Lajme

Nesër rinisin fluturimet me Britaninë e Madhe, TIA: Ja çfarë duhet të keni

Duke nisur nga dita e nesërme, rinisin fluturimet nga Aeroporti Ndërkombëtar i Rinasit drejt Mbretërisë së Bashkuar. Lajmin e bën të ditur vetë Aeroporti përmes një njoftimi në rrjetet sociale. Sipas TIA-s, udhëtarët që udhëtojnë në Mbretërinë e Bashkuar duhet të kenë një rezultat të vlefshëm të testit negativ COVID-19, të marrë jo më shumë se tre ditë para orës së planifikuar të nisjes. Pavarësisht përgjigjes negative të testit, udhëtarët pasi të mbërrijnë në Mbretërinë e Bashkuar duhet të karantinohen për 10 ditë.

Njoftimi i plotë i Aeroportit “Nënë Tereza”: Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë në Mbretërinë e Bashkuar. Ju lutemi të informoheni se nga ora 04:00 e Premte, 15 Janar 2021, udhëtarët që udhëtojnë në Mbretërinë e Bashkuar duhet të kenë një rezultat të vlefshëm të testit negativ COVID-19, të marrë jo më shumë se tre ditë para orës së planifikuar të nisjes.

Kjo do të kontrollohet në aeroportet e nisjes dhe pasagjerët pa certifikatë prove, ose një rezultat pozitiv të provës, ose një certifikatë e pavlefshme do t’u refuzohet udhëtimi. Një rezultat i vlefshëm i provës duhet të jetë nga një provë PCR ose një provë tjetër shumë e besueshme për zbulimin e COVID-19 dhe duhet të tregojë se testi është marrë brenda tre ditësh nga fillimi i fluturimit.

Ju lutemi të keni në vëmendje se udhëtarët me teste të vlefshme negative se do t’ju kërkohet gjithashtu të karantinohen për dhjetë ditë pas mbërritjes në Mbretërinë e Bashkuar. Fëmijët nën moshën 11 vjeç janë të përjashtuar nga kërkesa dhe nuk u kërkohet të përfundojnë testimin para nisjes. Certifikata e testit: Certifikata e testit do të jetë në dispozicion në Anglisht, Frëngjisht dhe Spanjisht. Dëshmia e certifikatës mund të bëhet përmes kopjimit ose mjeteve dixhitale. Këto masa do të jenë në fuqi deri në një njoftim tjetër nga Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar. Faleminderit për bashkëpunimin, Tirana International Airport

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button