Lajme

New York. Kalimtari i rastit i ka dalë në ndihmë një gruaje

Një kalimtar rastit i ka dalë në ndihmë një gruaje, e cila s ulmohet b rutalisht me t hikë nga një burrë në platformën e metrosë së Manhattan në New York.

Pamjet e kamerave të sigurisë por edhe të kalimtarëve të rastit, shfaqin s ulmuesin duke e s ulmuar nga pas – duke e rrëzuar në tokë gruan që në momentet më kritike i del në ndihmë një kalimtar rasti.

Ishte pikërisht Sean Conaboy që u fut “në lojë” duke e rrëzuar për tokë burrin që mbante t hikën në dorë, dhe që ia kishte mësyrë gruas së pambrojtur dhe që b ërtiste nga f rika.

Ai në stilin “jiu’jitsu” r rëzoi s ulmuesin, e më pas e ndihmuan edhe të tjerët që ta vënë nën kontroll s ulmuesin – duke pritur që të shfaqet policia për ta p rangosur.

52-vjeçari që shpëtoi gruan thotë se edhe para s ulmit burri ishte sjellë çuditshëm, dhe se tërë kohën i është dukur i d yshimtë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close