fbpx
Lajme

Nga 1 Nëntori rihapet shërbimi Postar në Hor-Vranisht!

Kryetari i Bashkisë Himarë, Z. Jorgo GORO së bashku me Drejtorin e Filialit të Postës Shqiptare Vlorë, Z. Vullnet Bilbilaj, në ambientet e Njësisë Administrative Hor-Vranisht. Banorëve të Njësisë Administrative Hor-Vranisht do t’ju shtohet shërbimi i munguar i postës Shqiptare. Konkretisht nga 1 Nëntori.

Pas takimit të sotëm të Kryebashkiakut Himarë Z. GORO dhe Drejtorit të Filialit Vlorë Z. BILBILAJ u diskutuan problematikat që gjatë viteve banorët e kësaj Njësie kanë patur me shërbimin postar, në përfundim u vendos. Nga 1 Nëntori një nga zyrat e ambienteve së Njësisë Hor-Vranisht do të jetë në dispozicion të Filialit së Postës Shqiptare Vlorë, për shërbimin Postar.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button