Lajme

Nga Amarildo Rodi: Ndërkohë, puna e Unitalsi vazhdon në Lourdes, detaje

Nga Amarildo Rodi: Ndërkohë, puna e Unitalsi vazhdon në Lourdes, e cila tashmë është kthyer me Dame dhe mbajtës të barelës në Grotto of Massabielle që nga qershori, megjithëse në një numër të reduktuar ndjeshëm në krahasim me periudhën para-pandemike. Protokolli shëndetësor është forcuar.

Siç kërkohet nga legjislacioni vendas, kalimi i Gjelbër (tani për tani) nuk është i nevojshëm për të hyrë në zonën e Shenjtërores ose vendet e adhurimit kur kryhet një aktivitet që ka një natyrë fetare.

Por përdoret në zona të tjera, të tilla si pikat e ushqimit në strehimin Sanctuaries, ose për të marrë pjesë në recitalin e Bernadette de Lourdes, ose për të marrë pjesë në aktivitete jo-fetare.

Nëse qeveria e zgjeron më tej përdorimin e “certifikatës”, Faltorja do të përshtatet menjëherë. Maska është e detyrueshme në hapësira të mbyllura dhe në pikat e grumbullimit (siç është Grotto) dhe rekomandohet fuqimisht edhe jashtë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: