Lajme

Nga gjyqtari Konomi e deri tek Edison Harrizaj….

“Të zhdukurit nga droga e Vlorës”, të mërkurën në “Top Story”

Të rrëmbyerit në qytetin e Vlorës për trafikun e drogës…. Rrëfime ekskluzive të familjarëve të viktimave… Vrasje mafioze në mes të detit dhe grabitja e drogës nga trafikantët piratë… Pasqyrimi i një zinxhiri vrasjesh në qytetin e Vlorës, që nga gjyqtari Konomi e deri tek Edison Harrizaj…. Një dokumentar me detaje të pantransmetuara deri më sot… TOP STORY, TË MËRKURËN – ORA 21:00

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close