Lajme

Nga Radhima në Orikum, prindërit nuk përballojnë dot transportin e fëmijëve

Mbyllja e shkollës 9-vjeçare dy vjet më parë në fshatin Radhimë i ka detyruar nxënësit t’i drejtohen shkollës në Orikum, por duke vuajtur problemin e transportit. Prindërit dhe banorët e zonës shprehen të shqetësuar për situatën, duke kërkuar zgjidhje, madje duke pranuar ta paguajnë edhe vetë rrugën, por ende asnjë mjet transporti nuk i është vënë për fëmijët.

Për situatën është vënë në dijeni edhe kryeplaku i fshatit Radhimë. Prindër që presin fëmijët jashtë ambienteve të shkollës shprehen të shqetësuar, ndërsa një problematikë e tillë, sipas tyre, duhet të marrë zgjidhje sa më parë.

Ndërkohë, drejtues të zyrës rajonale të arsimit në Vlorë kanë deklaruar se nuk kanë asnjë kërkesë zyrtare për transportin e nxënësve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: