Lajme

Nga shenjat e gishtave tek të dhënat bankare, ja paralajmërimi i specialistit të IT

Ka marrë përmasa të mëdha skandali i rrjedhjes së të dhënave. Pas publikimit të pagesave për mijëra nënpunës, së fundmi është publikuar edhe të dhënat e makinave dhe targat për qytetarë të ndryshëm. Inxhinieri i IT, Gentian Progni, ka ngritur alarmin se skandali me rrjedhjen e të dhënave sa vjen dhe bëhet më i madh. Sipas Prognit, informacioni për targat mund të ketë dalë nga 3 servera:

1-DPSHTRR
2-AMF (Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare)
3-AKSHI Progni më tej shton se në këto institucione mund të jenë marrë edhe patentat, shenjat e gishtërinjve, të dhënat bankare apo fondet e investimeve.

Postimi i plotë i Prognit:

Skandali sa vjen dhe behet me i madh …
informacionin per targat e kemi ne 3 – servera .
1-DPSHTRR
2-AMF (Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare)
3-AKSHI
Marrim rastin e pare (DPSHTRR) – nese jane marre ketu, atehere jane marre, patentat dhe shenjat e gishterinjve qe ne kemi lene ne keto institucione. Marrim rastin e dyte (AMF) – nese jane marre ketu, atehere jane marre, te dhenat bankare, info per fondet e pensioneve dhe fondet e investimit. Marrim rastin e trete (AKSHI) – nese jane marre nga ketu , KAQ !

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close