Lajme

Ngjarja në Vlorë, autori del me kartelë mjekësore

Bledar Selmanaj, autori i ar restuar për v rasjen e 25-vjeçarit Xhulian Bullari në Babicë të Vlorës rezulton person me probleme të s hëndetit mendor. Burime nga policia bëjnë me dije se është zbuluar se Bledar Selmanaj ka një kartelë mjkësore, dhe kurohet për shëndetin mendor.

Bledar Selmanaj, u la në b urg nga gjykata e Vlorës pak ditë më parë, për v rasjen e shokut të tij, por 39-vjeçari nuk e ka pranuar k rimin për të cilin a kuzohet.

Bledar Selimaj u arrestua në zonën e ish-Bllokut në Tiranë. Bullari u gjet i vdekur në aksin Vlorë-Babicë, në një makinë tip ‘Fiat Punto, ku sipas ekspertizës ai është qëlluar me tre p lumba nga pasagjeri, ku njëri prej tyre e ka kapur në kokë dhe i ka shkaktuar v dekjen e menjëhershme.

Ndër pisat kryesore të hetimit për vrasjen është prishja e pazareve të drogës mes dy rinjve. Bëhet me dije se viktima dhe autori ishin njohur më parë në qelinë e b urgut dhe më pas kanë vazhduar pazaret e d rogës jashtë saj. V iktima, Xhuliano Bollari ka qenë i a kuzuar më parë për veprën p enale “Dhënies ndihmë për kalim të paligjshëm të kufirit” të shtetasve sirianë. Xhuljano u lirua para dy vjetëve kurse Selmanaj më datë 5 të këtij korriku.

Ditën e v rasjes ata ishin nisur nga Tirana për në Vlorë për çështje tr afiku d roge, ndërsa sipas dëshmisë së Bledar Selmanaj k onflikti mes tyre ka nisur për 3 mijë euro d rogë, që i riu tashmë i pajetë, i pagoi me euro false. Selmanaj negocioi për 100 kg h ashash mes miqve të tij dhe shokut të b urgut. Shitja u bë në Elbasan, por pala e v iktimës pagoi me euro false. Ky ka qenë dhe momenti i krisjes mes miqësisë zënë në qeli.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: