Lajme

Ngrihet Komisioni i ‘rithemelimit’ të PD-së, kush janë 5 anëtarët

Edi Paloka ka zbardhur dhe 5 emrat që do të drejtojnë Komisionin për mbajtjen e Kuvendit të ditës së sotme:

Albana Vokshi, Ervin Minarolli, Ivi Kaso, Edmond Spaho, Belind Këlliçi

Nga 7646 delegatë firmosën thirrjen e Kuvendit, prezentë 4934 prej tyre, gati për vendimmarrje.

“Në lidhje me numrin e thirrjeve që kanë kërkuar mbajtjen e Kuvendit Kombëtar nevojitet ¼ për të thirrur Kuvendin. Numri total është 7646. ¼ është 1913 firma delegatësh. Sekretariati teknik më njofton se 4200 formularët e dorëzuar me firma janë të pranishëm në kuvend.

Numri i delegatëve që kanë thirrur Kuvendin, në zbatim të statutit deklaroj se ky kuvend është i thirrur ligjërisht sipas statutit të Kuvendit të Partisë Demokratike. Numri i delegatëve që janë paraqitur sot 4934 delegatë. Duke qenë se numri është më i madh, deklaroj se Kuvendi ka kuorumin e ligjshëm sipas statutit të PD dhe ka aftësi të plotë vendimmarrje nga ky çast. Pranë sekretariatit teknik janë paraqitur dy kërkesa që kërkojnë vendimmarrje nga kuvendi”, tha Këlliçi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close