fbpx
Lajme

“Nikollaqi mori pesë plu mba,” – mjekët tregojnë gj endjen e të pla gosurve në Vlorë

Bluzat e bardha kanë dhënë detaje rreth g jendjes shëndetësore të dy personave që mbetën të pl agosur mbrëmjen e sotme në Vlorë.

Mjekët thonë se Nikollaq Çepaj është dërguar në spital në g jendje shëndetësore të rë nduar. 36-vjeçari ka marrë 5 pl umba, në kokë, në legen dhe në shpinë.

G jendja e tij shëndetësore paraqitet ser ioze për shkak të pl umbit në kokë. Ai i është nënshtruar një ndër hyrjeje të kirur gjikale dhe është dërguar në spitalin e Tr aumës.

Ndërsa 27-vjeçari Roland Çepaj ka marrë dy pl umba në të dyja këmbët, por gjendja e tij paraqitet jashtë rr ezikut për jetën.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button