Lajme

Nimet Limaj është një prej atyre që kanë përfituar subvencione në bujqësi e blegtori

Subvencionet në bujqësi e blegtori janë dora mbështetëse e shtetit për bujqit, fermerët e mbarështuesit e Vlorës e të gjithë Shqipërisë.   Zyra jonë në Vlorë ka juristë të përkushtuar që orientojnë dhe ndihmojnë këdo për procedurat e aplikimit. Nimet Limaj është një prej atyre që kanë përfituar nga kjo skemë. Ndiqni më poshtë intervistën e tij.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: