Lajme

Nis Plazhi, pushues nga Kosova, Maqedonia, Italia drejt Vlorës

Qyteti bregdetar i Vlorës megjithëse jo zyrtarisht ka çelur sezonin turistik, në qytet kanë ardhur edhe vizitorët e parë. Në njësitë hoteliere momentalisht peshën kryesore e mbajnë shqiptarët e Kosovës dhe të Maqedonisë së Veriut. Nuk mungojnë as italianët, për të cilët vendi ynë mbetet zgjedhja e duhur. “Kam ardhur disa herë për të kaluar fundjavën në Vlorë. Në Shqipëri ka shërbime shumë dhe mundësi shumë të mira. Këtu mund të gjesh diell dhe det të mirë. “ Nga Edi Ruci

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close