Lajme

Nis procesi i primareve në PD Vlorë , demokratët drejt kutive të votimit për të zgjedhur kandidatët e 14 majit

SOT më 4 dhjetor:2022 Procesi i votimit në Primare për kandidaturat bashkia Vlorë fillon nga ora 8 00-18 00 pranë pallatit të kulturës labëria Skelë!
Liria është ekzistenca jonë, në raport me të vërtetën, dhe kjo është drejtësi e vullnetit të lirë për zgjedhjet që bëjmë!
Primaret e PDSH-së janë drejtësi e vullnetit të lirë, kemi zgjedhur duke ndryshuar PD, me institucionalizimin e Votës së lirë, e sanksionuar në kushtetutën tonë partiake STATUTI I PD.Nesër me këto parime demokratike, do të demokratizojmë të gjithë jetën politike të vendit:
E drejta për të zgjedhur me Votë të Lirë, dhe për t’u zgjedhur me votë të lirë!
Liria e Votës është themeli i demokracisë dhe pluralizmit politik në Shqipëri!
Sot me 4 Dhjetor është festë dhe manifestim demokracie:PRIMARET PD 🇦🇱✌️
Urimet më të mira kandidatëve të PRIMAREVE në të gjithë Shqipëri✌️✌️
Urime, falenderim dhe mirënjohje pafund anëtarëve dhe simpatizantëve të PD 🙏✌️🇦🇱
Le të jemi të sigurtë, se ata që vijnë pas do të thonë për ne të kohës sonë, se në kohën tonë ne bëmë gjithçka që mund të bëhej” Ne përfunduam garën, ne i ruajtëm ata të lirë, ne e ruajtëm BESIMIN”.R.RRegan! PD Vlore

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close