Lajme

Nis puna për pastrimin e mbeturinave në lagjen “24 Maj”

Nis puna për pastrimin e mbeturinave në lagjen “24 Maj”.  Prej vitesh qëndronin të depozituara në këtë zonë dhe bllokonin grykëderdhjen e kanalit të “Naunkës”. Aksioni nga Bashkia e Vlorës, me mbështetjen e firmës së pastrimit “Duka” dhe biznese të qytetit. Nënkryetari i Bashkisë së Vlorës, Afrim Qëndro dhe drejtori i Infrastrukturës, Jurgen Çollaku, ndoqën sot nga afër aksionin e pastrimit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close