Lajme

Nisma në ndihmë të grave e vajzave të prekura nga kanceri i gjirit

Muaji tetor na ndërgjegjëson për të parandaluar kancerin e gjirit sigurisht për t’iu gjendur sa do pranë vajzave dhe grave të prekura nga kjo sëmundje . Elisa është vetëm 11 vjeç dhe duke folur me shoqet ajo ka mësuar që gratë e prekura dhe që kurohen ndaj kësaj sëmundjeje kanë nevojë për flokë . Ndaj ka vendosur që flokët e saj t’i dhurojë.

Kësaj nisme të ‘Europa Dona Albania’ i janë bashkuar edhe djem. Endri Shkullari i dhuron për tezen e tij të prekur nga kanceri i gjirit. Kjo sëmundje prek çdo vit 800 gra dhe vajza në Shqipëri ndaj përveç se ti sensibilizojmë për të parandaluar t’u qëndrojmë pranë edhe grave e vajzave që po luftojnë të fitojnë betejën me këtë sëmundje.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close