fbpx
Lajme

Një kompani 100 miliardë dollarëshe që nuk e keni dëgjuar kurrë, listohet në Europë

Prosus është kompania më e re teknologjike e cila i është shtuar bizneseve më të fuqishme në Europë.

Kompania operon në fushën e shpërndarjes së internetit dhe ka vendosur bazat në Amsterdam.

Kapitali i lartë i investimit e ka bërë atë ndërmarrjen e dytë më të madhe të teknologjisë në kontinent.

Kompania investon në një portofol të firmave globale të internetit në sektorë që fillojnë nga pagesa dhe teknologjia financiare deri tek ofrimi i ushqimit.

Europa ka ngelur mbrapa përsa i përket kompanive të internetit pasi në 20 kompanitë më të rëndësishme në botë asnjëra prej tyre nuk ndodhet në kontinent.

Ekziston një lloj argumenti taktik që Europa do të jetë një vend më i favorshëm.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button