Lajme

Një vatër zjarri ka shpërthyer në zonën pyjore të Semanit (Video)

Një vatër zjarri ka shpërthyer në zonën pyjore të Semanit. Janë 3 grupe zjarrfikëse që po punojnë për të marrë nën kontroll vatrën e zjarrit të rënë në Seman. Flakët kanë pëfshirë rreth 6 hektar pisha nënkurore por edhe shkurre dhe ferra që ndodhen në këtë zonë. Shefi zjarrëfikëses Fier Zija Hyka shprehet se janë rreth 6 hektar pishe nënkurore në flakë.

Kjo nuk është hera e parë që masivi pyjor i Semanit përfshihet nga flakët, duke djegur edhe bime të reja të pishave. Nuk dihet ende shkaku i rënies së zjarrit në zonë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close