Lajme

Një zotëri nga Vlora kërkon një zonjë për bashkëjetesë, “Të jetë simpatike dhe gazmore”

Një zotëri nga qyteti i Vlorës kërkon një zonjë për bashkëjetesë. Ai i është drejtuar redaksisë së Vlora News me këtë kërkesë të pazakontë. Zoteria shprehet se gruaja e tij është ndarë nga jeta 6 muaj më parë edhe kërkon dikë tjetër që të mos ndihet i vetmuar, por ka disa kërkesa mjaft specifike:

Ajo nuk duhet të ketë probleme shëndetësore, të jetë nga mosha 50-55 vjeçe, të jetë simpatike edhe gazmore, nuk ka rëndësi nëse punon apo jo, ndërsa për të tjerat mendon ai. Zotëria thotë gjithashtu se është me arsim të lartë dhe ka punuar nënpunës. Nëse dikush nga ju është e interesuar jeni të lutura të na kontaktoni në mesazhe!

Më poshtë mund të lexoni mesazhet e tij:

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: