Lajme

Njihuni me plazhin nu do të Ulqinit (Video)

Ulqini është njëri nga vendet turistike me një numër të madh të turistëve, që vijnë nga rajoni, ashtu edhe vendet e tjera. Plazha e Ulqinit e cila njihet me rërën e saj dhe kalanë, ka edhe një numër plazhesh që mund të vizitohet nga turistët.

E tillë është edhe plazha nudo e cila gjendet në Shtoj. Kjo plazhë që ka edhe një hotel pranë ekziston që nga viti 1969, kanë thënë mbikëqyrës të kësaj plazhe për Top Channel.

“Është i përzim mashkull dhe femra, hoteli është i ndërtuar në vitin 1969, ekziston edhe ky plazh. Më tepër është i vizituar nga turistët e huaj, gjerman, skandinav, suedezë dhe norvegjezë këta janë”, ka thënë mbikëqyrësi i plazhes.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close