Lajme

Njoftim.Ditën e sotme pranë shkollës industriale Vlorë humbet portofoli

Njoftim.Ditën e sotme pranë shkollës industriale Vlorë nga ana që shkon për tek rajoni, tek një pemë dafine shkruan qytetarja nga Vlora se i ka humbur portofoli me një sasi të hollash dhe me dokumentat brenda.

Dokumentat janë në emrin e Elca Saliaj, ju lutemi kush e ka gjetur apo e gjen, kontaktoni në këtë numër telefoni ,0693705574. Faleminderit

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close