Lajme

NJOFTIM I RËNDËSISHËM nga Ujësjellës Kanalizime Vlorë, detaje

NJOFTIM I RËNDËSISHËM Të nderuar klientë! Nisur nga vështirësitë që kanë hasur në terren faturistet dhe grupet tona, ku në disa raste janë përballur me kasetat e ujit të mbyllura me çelës, tërheqim vëmendjen tuaj:  I lini të hapura kasetat pasi faturistet duhet të lexojnë matësat e ujit! Nëse pas këtij njoftimi nuk do të ketë reagim, do të bëhet hapja e detyruar e kasetave nga ana jonë, si dhe do të merren masa shtrënguese! Shpresojmë në mirëkuptimin tuaj! Faleminderit!

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close