Lajme

Njoftim: Jam student dhe sot më ka humbur portofoli

Mesazh i ardhur në redaksin e Vlora News nga nje student i cili i ka humb portofoli ne qytetin e Vlorës.

Jam student dhe sot me ka humbur portofoli ne zonen midis greencorner dhe britanias. Kisha leket e shkolles200€ brenda si dhe dokumentat e mia personale si patent kart identiteti. Ju lutem nese njeri e gjene te me kontaktoje ne numrin 0684116400.  Nese dikush e ka gjet i lutem vetem te me kthej dokumentat te pakten pasi me duhen patjetet. Nuk do bej pyetje kushdo qe ta kthej mjafton te kem dokumentat ju lutem. Dokumentat jan ne emrin Jani Petro.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close