Lajme

Njoftim, Jepen me qera dy hyrje, një në Ujë të Ftohtë, dhe një tek Monsheria Skelë

Vlorë, Njoftim\ Jepen me qera dy hyrje, 1+1 tek Pallati Blu, ngjitur me Internacionalin te Monsheria , hyrja është e re e mobiluar me stilt të kohëve të fundit, dhe hyrja tjetër 2+1 ndodhet tek pallatet 50 m pas tynelit në Ujë të Ftohtë. Kontaktoni në këtë numër telefoni, 0697301015, për më shumë informacion. Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close