Lajme

Njoftim/ Ka humbur një pasaportë në Vlorë

Ka humbur një pasaportë me emrin Agaj Aleksandër.

Ju lutemi kush e ka gjetur apo e gjen të kontaktojë në këtë numër telefoni: 00306996474485, kundrejt një shpërblimi, ose kontaktoni në faqen Facebook  Luli Agaj Nikos.

Mund të kontaktoni dhe me Agjencin e Spektakleve Juljan Llapushi.

Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: