Lajme

Njoftim, Ka humbur një qen i bardhë raca “Mini Spitz’ ne lagjen muradie Vlorë

Njoftim, Ka humbur një qen i bardhë raca “Mini Spitz’ ne lagjen muradie Vlorë, qeni është mashkull dhe shumë i rëndësishëm për familjen dhe femijet e kesaj familje. Ju lutemi kush e ka gjetur apo e gjen këtë qen të kontaktoj në këtë numër telefoni\  0694664512, Kundrejt një shpërblimi.Faleminderit

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close