Lajme

Njoftim. Kërkohet një gazoniere 1+1 me qera për studente në Vlorë

Njoftim. Kërkohet një gazoniere 1+1 me qera për dy studente në Vlorë. Qeraja duhet të jetë deri në 100 mij lekë të vjetra. Shtëpia kerkohet në këto zona, te Aleksandria dhe Kali i trojës. Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: