Lajme

Njoftim, Kërkohet një hyrje pallati me qera për familjarë me afat të gjatë në Vlorë

Njoftim, Kërkohet një hyrje pallati me qera, e mobiluar ose jo e mobiluar për familjare me afat të gjatë në Vlorë.Kush disponon shtëpi dhe kërkon të ndihmoj këtë familje, të kontaktoj në këtë numër telefoni \ 0697753948. Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close