Lajme

Njoftim, Kërkohet një shtëpi me qera në Vlorë, qoftë edhe private për afat të gjatë

Njoftim, Kërkohet një shtëpi me qera në Vlorë ,  të jetë e mobiluar , ose dhe e pamobiluar për afat të gjatë, nëse është private edhe me mire shkruan personi në fjalë. Kush disponon banesa të kontaktoj në këtë numër telefoni\ 0695203702. Faleminderit

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close