Lajme

Njoftim, Kërkohet një shtëpi private 2+1 me qera në Vlorë, lagjia 10 Korriku

Njoftim, Kërkohet një shtëpi private 2+1 me qera me afat të gjatë në zonën e centrales Vlorë, lagjia 10 Korriku, po dhe  te zona e Skelës mund të jetë. Kontaktoni në këtë numër telefoni ,0697678776. Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: