Lajme

Njoftim, Kërkohet një shtëpi private për një cift nga Elbasani, pasi duan të punojnë në Vlorë

Njoftim, Kërkohet një shtëpi private për një cift nga Elbasani, pasi duan të punojnë në Vlorë, Shtëpia nuk kërkohet lluks, po gjerat me elementare te jete e mobiluar jo moderne , te kete dush, kuzhine për të gatuar dhe një dhomë gjumi. Shtëpia kerkohet në këto zona, zona e Skelës, te Orizi, nga Plazhi i Vjetër, te lagjia 10 Korriku.Për tu sqaruar me personin në fjalë , kontaktoni në këtë numër telefoni\ 0692652970.Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close