fbpx
Lajme

NJOFTIM, Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime Vlorë, njofton se kërkon të punësojë…

NJOFTIM Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime Vlorë, njofton se kërkon të punësojë: 4 (katër) teknikë ndërtimi. Kriteret që duhet të plotësojnë: 1.Të jenë të aftë të organizojnë punën në Repartin e Kanalizimeve.

2.Të zotërojnë një Diplomë të Shkollës së Mesme Profesionale në ndërtim, ose hidraulikë, ose të kenë eksperiencë pune në ndërtim, sisteme hidraulike dhe rrjete kanalizimesh. Të intersuarit të paraqiten për më shumë informacion pranë Ndërmarrjes së Ujësjellës Kanalizime Vlorë, në rrugën “Arkobaleno”.Ju mirëpresim!

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button