Lajme

NJOFTIM: Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime Vlorë njofton se nesër, ditën e martë…

NJOFTIM, Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime Vlorë, njofton se nesër, ditën e martë, për shkak të disa avarive të ndodhura në lagjen “10 Korriku”, pranë kaminave të gëlqeres dhe avarisë pas Akademisë së Marinës do të duhet të bëhet mbyllja e stacionit të furnizimit me ujë.

Në këto kushte, zona e “Lungomares”, si dhe lagjia “Ujë i Ftohtë” do të jenë pa furnizim me ujë deri sa të riparohen avaritë.

Po ashtu do të vendoset dhe një saraçineskë në tubacionin kryesor në zonën e “Lamanajve”, e cila do të jetë komanduese për avaritë që mund të ndodhin në këtë tubacion pa qenë nevoja e mbylljes së stacionit. Ju lutemi, të merrni masa! Faleminderit për mirëkuptimin!

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close