fbpx
Lajme

Njoftim: Në vëmendje të studentëve që studiojnë në programet e studimit: “Bachelor…

Njoftim! Në vëmendje të studentëve, Të gjithë studentët që studiojnë në programet e studimit: “Bachelor në gjuhë angleze”, “Bachelor në gjuhë italiane”, “Master profesional në mësuesi për CLAB në lëndën gjuhë angleze” dhe “Master i shkencave në përkthim dhe interpretim”, të cilët kanë përmbushur detyrimet akademike dhe financiare, pasi të kenë bërë edhe kërkesën për aplikim për provim formimi/mbrojtje diplome, pranë sekretarisë, do të mund të japin provimin e formimit/mbrojnë punimin e diplomës sipas kalendarit të mëposhtëm:

“Bachelor në gjuhë angleze”, data 21.10.2020, ora 9:00, salla B 409;

“Bachelor në gjuhë italiane”, data 22.10.2020, ora 9:00, salla B 407;

“Master profesional në mësuesi për CLAB në lëndën gjuhë angleze”, data 21.10.2020, ora 9:00, sallat B 409, B 407, B 408;

“Master i shkencave në përkthim dhe interpretim”, data 21.10.2020, ora 9:00, salla B 302.

Master profesional (gjuha italiane) – 22.10.2020, ora 9:00, salla B. 408

Studentët duhet të marrin konfirmimin paraprak nga sekretaria për të hyrë në provimin e formimit.

Studentët janë të lutur të respektojnë masat anti-COVID19 në mjediset e fakultetit. Suksese

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button