Lajme

Njoftim, Një qytetar nga Vlora kërkon të blej një shtëpi 1+1 në zonën e Skelës

Njoftim, Një qytetar nga Vlora kërkon të blej një shtëpi 1+1 në zonën e Skelës , te Aleksandria,  porti dhe fillimi i  lungomares. Pesonat që disponojnë shtëpi të shkruajne në mesazhe ose inbox. Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: