Lajme

NJOFTIM PER SHTYP\ ISHSH, ka kryer 1065 inspektime dhe monitorime në të gjitha qarqet e vendit

NJOFTIM PER SHTYP \ Më datë 12.06.2020, Inspektorati Shtetëror Shëndetësor, ISHSH, ka kryer 1065 inspektime dhe monitorime në të gjitha qarqet e vendit. Janë inspektuar dhe monitoruar:  248 Pika të shitjeve të produkteve ushqimore (markete/supermarket/dyqane ushqimore) • 659 Bar-kafe/restorante/ piceri/ fast food  76 Furra buke/ pasticeri  19 Biznese/ fason/ call center/ fabrika e linja prodhimi e perpunimi • 28 Shitje me pakicë të produkteve të tjera jo ushqimore  15 Zyra Pagesash (OShEE, UK, Shërbim Postar, Filiale bankaetj.)  8 Farmaci  1 Klinikë/ laborator dentar  4 Berber/parukeri  1 Institucion publik  6 Taxi/Mjete Tranporti në bashkëpunim me DPSHTRR.

Janë marë 38 Masa administrative me gjobë dhe 1 Vendim i Ndërmjetëm për pezullim të aktivitetit në subjektet të cilat janë gjetur në shkelje, duke mos marrë masat mbrojtëse, mos respektuar distancimin social dhe duke moszbatuar protokollet e miratuara.  10 Masa Administrative – Markete/Supermarket/Dyqane ushqimore​  11 Masa Administrative – Bar-kafe/Restorante/ Piceri/Fast food​​  7 Masa Administrative – Furra buke/ Pasticeri ​​​  3 Masa Administrative – Zyra Pagesash/Institucione financiare 1 Masë Administrative – Shitje e produkteve jo ushqimore 6 Masa Administrative në bashkëpunim me DPSHTRR – Taxi/Shërbim transporti  1 Vendim i Ndërmjetëm për mbylljen e manovisë me 30 punonjës në fasonerinë “Sfidal”, NIPT: K94609201S, pas lajmërimit nga NJVKSH Krujë për punonjës pozitiv për COVID-19. Masat administrative janë vendosur nga degët rajonale të Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor në qarqet:  Qarku Berat​​ – 2 Masa Administrative  Qarku Durrës​​ – 7 Masa Administrative, 1 Vendim i Ndërmjetëm  Qarku Elbasan – ​​1 Masë Administrative  Qarku Fier​​ – 3 Masa administrative Qarku Korcë – ​​5 Masa Administrative  Qarku Shkodër – ​3 Masa Administrative  Qarku Tiranë​ – 17 Masa Administrative

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: