Lajme

Njoftim, Rreth orës 10 të mbrëmjes është vjedhur në lagjen Isa Boletini Vlorë një bateri motori invalidi

Njoftim, Mbrëm rreth orës 10 të mbrëmjes është vjedhur në lagjen Isa Boletini Vlorë një bateri motori invalidi, motori ishte i parkuar në lagjen e vajzës në fjalë dhe nuk ka me cfarë të lëviz, pasi është invalide. Ju lutet që kushdo e ka vjedhur, mos ta coj për skrap sepse është mjeti i vetëm me të cilin lëviz,  mund ta coni ku e kini marrë baterinë, edhe po nuk doni të identifikoheni. Kontaktoni në këtë numër telefoni, 0694708967.Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close