Lajme

NJOFTIM, Vijon puna për riparimin e avarisë së rëndë në rrjetin e ujësjellësit Vlorë, DETAJE

NJOFTIM, Për shkak të një avarie të rëndë në rrjetin e ujësjellësit pranë ish-Drejtorisë së Rrugëve, një pjesë e lagjes “10 Korriku”, nuk do të furnizohet me ujë deri në zgjidhjen e situatës

Grupet tona prej mesnatës gjenden në zonë ku po punojnë për eleminimin e avarisë

Kanë qenë vetë banorët që rreth orës 01:00 pas mesnatës kanë njoftuar Ujësjellës Kanalizime se nga çarja e tubacionit disa familje po përmbyteshin nga uji në zonën pas Konsullatës së Italisë. Menjëherë dërguam grupet për marrjen e masave dhe mbylljen e saraçineskave të linjës furnizuese me ujë

Po punohet me ritme që situata e furnizimit me ujë për këtë zonë të zgjidhet sa më shpejtë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: