Lajme

NJOFTIM,Nga Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime Vlorë

NJOFTIM Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime Vlorë, njofton se në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave (VKM), Nr.1304, datë 11.12. 2009, “për matësat të cilët kanë jetëgjatësi nga 7 deri në 10 vjet, dhe për matësat që nuk shënojnë lexim m3, ose janë të dëmtuar, si dhe matësat e ujit që nga kolaudimi kanë dalë jashtë funksionit”, bëhet ndërrimi i ujëmatësit nga “Sh.a UK Vlorë”.

Shpenzimet e matësit të ri pas vendosjes, ndahen në tre këste dhe pasqyrohen në faturën e ujit.  Matësat e vjetër mbeten pronë e qytetarëve, u dorëzohen atyre, ose u lihen pranë kasetës. Ujësjellës Kanalizime Vlorë, bënë me dije se po vijon punën në zbatim të VKM-së për ndryshimin e matësave.  Faleminderit për mirëkuptimin!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: