Lajme

NJOFTIM,Ujësjellës Kanalizime Vlorë, njofton të gjithë klientët që kanë depozita individuale të ujit të…

NJOFTIM I RËNDËSISHËM, Ujësjellës Kanalizime Vlorë, njofton të gjithë klientët që kanë depozita individuale të ujit të marrin masa për pastrimin e tyre. Pastrimi të bëhet me larje të depozitave me klor dhe më pas të realizohet shplarja e tyre. Theksojmë, rëndësinë e pastrimit të depozitave qëndrore në pallatet shumëkatëshe.

Administratorët e pallateve duhet të marrin masa për pastrimin periodik të këtyre depozitave. Të merren masa që depozitat të mos derdhen në orarin e furnizimit me ujë Të kontrollohen dhe zëvëndësohen galexhantet dhe kundravalvulat përkatese Në rast konstatimi të rrjedhjeve nga depozitat, do të merren masa sipas legjislaconit në fuqi për klientët dhe për administratorët e pallateve! Aksioni i nisur nga Ujësjellës Kanalizime Vlorë, për ndërprerjen e ujit të depozitave apo bolierëve që rrjedhin do të vijojë!

Informojmë të gjithë banorët e qytetit të Vlorës dhe Njësive Administrative, se uji i pijshëm është i monitoruar çdo ditë për cilësinë dhe pastërtinë e tij nga specialistët tanë, por edhe nga Laboratori i Higjenës Vlorë. Ju falenderojme për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin! UJËSJELLËS KANALIZIME VLORË DREJTORE Elona Hodaj

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: