Lajme

Nuk shkoj në hotel, do fle në furgon’ Banorët replika me Ramën

Kryeministri Edi Rama ndodhet në qytetin e Durrësit për të takuar personat e prekur nga tërmeti.Ky takim është shoqëruar me replika mes banorëve të cilët luten për rindërtimin e shtëpive dhe madje refuzojnë të shkojnë në hotelet e siguruara për strehim.

Qytetari: Do flej në fugon, nuk dua të shkoj në hotel. Do flej në furgon vetëm dua t’më premtoni që do më ndërtoni banesën

Rama: Do flesh në hotel

Qytetari: Do flej në furgon

Rama: Ti do flesh në furgon po ky (djali i vogël) në furgon do rrijë.

Qytetari: E kam cuar nëpër njerëz

Rama: Do rrijë në hotel, do rrijë në hotel derisa të bëhet shtëpia se ajo do kohë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close