Lajme

Numërohen 51 kuti në Bulqizë, Burrel dhe Klos, kryeson PS

Në Bulqizë, Burrel dhe Klos deri më tani janë numëruar 51 kuti votimi. Rezultati i deri tanishëm vijon si më poshtë:

Burrel KAZ NR 16

12 kuti të numëruara

PS,  2211 vota

PD-ja  1473 vota

LSI, 130 vota

Bulqizë KZAZ NR 18

14 kuti të numeruar

PS 1809 vota

PD 1163 vota

LSI 575 vota

Klos KZAZ NR 17

Per 13 kuti të numëruara

PS 1989 vota

PD-an 1943 vota

LSI 95 vota

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: