Lajme

Numërohen mbi 32% e kutive në vend, kryeson PS-ja, PD-LSI në rritje

Mbi 32 % e votave pra rreth 1671 kuti janë numëruar dhe forcë e parë sipas rezultateve të deritanishme është Partia Socialiste me  230  mijë e 708 vota (49.53 % ose ndryshe 70 deputetë).

Ndërsa Partia Demokratike bashkë me Lëvizjen Socialiste për Integrim janë mjaft të favorizuara në zonën e Veriut. PD-ja ka 180  mijë e 844 vota (38.74% ose ndryshe 54 mandate), ndërsa LSI-ja ka 33 mijë e 115 vota (7.11  %, ose ndryshe 10 deputetë).

Partia Social Demokrate ka marrë deri më tani 8 mijë e 981 vota (1.93%, ose ndryshe përafërsisht 3 mandate). Deri më tani vota të pavlefshme kanë dalë 25,500 ndërkohë që të vlefshme kanë dalë 473,668.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: