Lajme

Numri i bizneseve aktive në Vlorë është rritur në 9233

Numri i bizneseve aktive ka shënuar rritje progresive gjatë viteve të fundit në gjithë vendin si pasojë e politikës fiskale lehtësuese dhe mbështetjes që i adresohet biznesit.

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, bën të ditur se në numri i bizneseve aktive në Qarkun e Vlorës është rritur me gati 4 mijë biznese të reja në harkun kohor të 8 viteve.

Referuar statistikave, Denaj bën të ditur se, numri i bizneseve aktive në Qarkun e Vlorës sot është në shifrat e 9233 sipërmarrjeve kundrejt 5250 biznese që ishin në vitin 2013. Mbështetja për sipërmarrjen prioritet edhe gjatë mandatit të 3-të, thekson Denaj.Atsh

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: