Lajme

Nxënës të shkollës Tregtare Vlorë iu bashkuan thirrjes për të ndihmuar 58 vjecarin Gjergji Peçi

Nxënës të shkollës Tregtare Vlorë iu bashkuan thirrjes për të ndihmuar 58 vjecarin Gjergji Peçi.

Me një organizim të stafit të shkollës sot, fëmijë dhe mësues kanë vizituar banesën e Gjergjit për të parë nga afër kushtet e tmerrshme ku jeton 57 vjecari dhe për ti dorëzuar disa pako simbolike me veshmbathje, mbulesa për dimrin dhe ushqime.

Kanë qenë fëmijët ata të cilët kanë dorëzuar ndihmat simbolike dhe janë njohur me një realitet të trisht ku mbijeton Gjergji.

Rinia, fëmijët dhe e gjithë shoqëria duhet të njoh realitetin e vërtet ku jeton kjo pjesë vulnerabël e shoqërisë. Humanizmi, mbështetja për njëri tjetrin, një fjalë e mirë e një dorë e ngrohtë… na bën ne një shoqëri më të mirë. Me njëri-tjetrin, mund të ia dalim.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: