Lajme

“Opinion” në vilën e ish-diktatorit

Një udhëtim i rrallë në shtëpinë ku jetoi Enver Hoxha.Në brendësi të rezidencave ku kanë banuar liderët shqiptare.  Një udhëtim i rrallë në shtëpinë ku jetoi për 41 vite Enver Hoxha. Për herë të parë kamerat zbulojnë gjithë hapësirat dhe stilin e jetesës së diktatorit, nën rrëfimin e njerëzve që shërbyen aty.

Një nga shtëpitë më të komentuara dhe ende misterioze te Shqipërisë. Shtëpia ku jetoi dhe punoi Ahmet Zogu si President dhe Mbret. Apartamenti ku qëndroi Presidenti Sali Berisha. Pallati i Brigadave dhe Vila 4, ku banojnë sot Presidentët e Shqipërisë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: