fbpx
Lajme

Organizata “Qendra Zhvillimit Social Psikologjik”, në ndihmë të familjeve të prekura nga tërmeti

Organizata “Qendra Zhvillimit Social Psikologjik” me Drejtore Ekzekutive, Marsela Lekli me grupin vullnetar në Mamurras; Mariglen Doçi, Oligert Musta, Hajredin Ismaili, Bledi Leka, Akil Margjeka, Elion Doda.

Sfidojnë shtetin në ndihmë të familjeve të prekura nga tërmeti në zonat Thumanë, Mamurras, Fushë-Mamurras, Laç, Kurbin dhe rrethinat e tyre..!!

Grupi vullnetar që ditën e parë u gjend në nxjerrjen e viktimave në zonën e Thumanës më pas në ndihmë të personave, veshmbathje ushqime, shtretër, matës tensioni, ilaçe etj.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button