Lajme

OSHEE: Kufizimi i energjisë në Tiranë

OSHEE me anë të një lajmërimi, njofton qytetarët e Tiranës se një remont ka ndodhur në NST Tec të Kombinatit. Në njoftim, OSHEE shprehet se nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do të stakohet energjia elektrike në zona të kryeqytetit të tilla si Yzberisht, Vaqarri dhe Sharra.

Njoftimi: Pershendetje/ Njoftim për abonentët #Tiranë Stakim, 24 maj

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Tec Kombinat, në datën 24 maj gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tirane: Pjesërisht Yzberisht, Vaqarr dhe Sharrë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: