Lajme

OSHEE Vlorë, njofton se një pjesë e lagjes “Lirim” nuk do të ketë energji elektrike

Sot përgjatë natës, tek kabina Labaj, keqbërësit kanë vjedhur neutrin e transformatorit dhe panelet e kabinës, si dhe kanë dëmtuar cesat e linjës dhe celat e transformatorit.

Mbasi u bë denoncimi në polici, ka filluar puna për riparimin e saj dhe për këtë arsye do të mbetet pa energji një pjesë e Lagjes Lirim deri në ora 12:30.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close