Lajme

OSSH, Informacion për abonentët Radhimë –Vlorë

Informacion për abonentët Radhimë –Vlorë, Si pasoje e avarise ne linjen 35kV Orikum 2-Radhimë ka mbetur pa energji elektrike N/St Radhimë, pasojë disa zona kanë mbetur pa furnizim:

Radhimë, Orikum, Tragjasë, Fushë-Dukat, Fshat Dukat, Llogara, Shën Thanase dhe Jonufer

Aktualisht po punohet per riparimin e defektit me qellim kthimin e gjendjes ne normalitet në kohë sa më të shpejte

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: