Lajme

Pamje nga momenti i shoqërimit të autorit

Është a rrestuar autori i v rasjes së 23-vjeçarit Benard Tonuzi, vëllai i tij 26-vjeçar Florian Tonuzi. Ngjarja t ragjike ndodhi një ditë më parë, në Maqellarë të Dibrës, ku vëllai i madh v rau të voglin, duke e g oditur disa herë me t hikë në oborrin e shtëpisë.

26-vjeçari është afruar pranë shtëpisë, në momentin që është ngritur k ufoma për t’u çuar në v arreza. Ai është parë nga djemtë e lagjes, të cilët e kanë thirrur, por ai është larguar menjëherë, duke u futur në një banesë të braktisur.
Ne pamje shihen forca të shumta të FNSH dhe Policisë së Dibrës, të a rmatosur me k allashnikovë, të cilët i afrohen banesës së braktisur, pasi u dha sinjali se autori fshihet aty.

Në video shihet momenti kur forcat e FNSH futen në banesë, por autori ka lënë aty vetëm këpucët dhe është larguar. Ai është kapur pak minuta më vonë brenda lagjes, ku ndodhi k rimi t ragjik./BW

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: